fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses

Arti Design Klantervaringen Peter en Erna

HomeSeparatorStel uw vraagSeparatorSitemapSeparatorDocumentatie aanvraagSeparatorZoeken
A A A
Zoeken
                                   Uniek opbergen & Comfortabel zitten
Arti Design - Oosterhout - Uniek opbergen en comfortabel zitten


Klantervaring


Peter en Erna

 
Voor interieurverandering
 
Voor onze zithoek waren wij op zoek naar een paar sfeervolle staande lampen en vonden bij Arti Design wat wij zochten.
 
Bij het rondkijken zagen wij Joke werken met een computerprogramma in 3D om een woonkamer een nieuwe indeling te geven. Was werkelijk een ideaal programma om te spelen met de meubels, schilderijen en foto’s.
 
Omdat wij onze woonkamer een andere indeling wilden geven maar niet wisten hoe we dat het beste konden doen, hebben wij een afspraak gemaakt en heeft Joke foto’s gemaakt van de huidige indeling en inrichting.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

3D visualisatie 
 
Vooral de TV hoek was vrij rommelig met allerlei snoeren in het zicht en nam het bankstel ook veel ruimte in doordat ook de kamerdeur een beetje ongelukkig was geplaatst.
 
Joke is aan de gang gegaan en door het spelen met de oude meubels en nieuwe ideeën voor TV meubel, karpet en in plaats van een fauteuil een tweetal kleinere stoelen, andere gordijnen die een rustiger kleur brachten in het geheel, ontstond er een totaal nieuwe inrichting.
 
Het TV meubel zou zonder het totaal ontwerp niet direct onze keus zijn geweest, maar in het geheel past het prima en zijn we er erg blij mee.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Na interieurverandering
 
Inmiddels hadden wij gekozen voor het vervangen van de tegelvloer en het verplaatsen van de kamerdeur wat door het ontwerp eerst ook duidelijk kon worden gevisualiseerd voordat we aan de gang gingen. Gewoon perfect!!
 
Alles is door Huub en Erik geplaatst en gemonteerd. Ook alle audio apparatuur is geplaatst en aangesloten in het nieuwe TV meubel . Een prima service!!
 
We hebben nog wel wensen voor de toekomst en dan gaan we zeker weer naar Joke en Huub.

 
 
 

 
Home     Sitemap     Disclaimer     Contact